KOCKÁZATMENTES BŐR ÉS ARCFIATALÍTÁS - RÁNCTALANÍTÁS orvosi szike és veszélyes injekció - Botox nélkül

MIT ÉRDEMES TUDNI A KEZELÉSRŐL

  1. ELSŐ VIZSGÁLAT - KONZULTÁCIÓ; történik a diagnózis felvétel, jelen állapot rögzítése, kezelési stratégia kialakítása és a csomagárban megegyezés. 
  2. Általában  8-12 (héten át) KEZELÉS szükséges a kívánt eredmény elérésért, de a 4.-5. kezelés után, a látható reakcióból a kimenetel pontosíthatóbbá válik (már detektálható eredmények - fényképes összehasonlítás). További kezelések a fenntartás érdekében havonta 1x, vagy 2-3 havonta 1x, bőrtípustól függően.
  3. KEZELÉS: test, arc, nyak, dekoltázson is történik - piciny akupunktúrás tűk elhelyezése az akupunktúrás pontoknak és a vonalaknak megfelelően 
  4. Egy kezelés időtartama: 1,5 - 2 órát igényel, a kezelendő terület nagyságától függően 
  5. VAN-E MELLÉKHATÁSA a kezelésnek? A kezelt területen apró bevérzések előfordulhatnak, melyek rövid idő alatt, spontán gyógyulnak, miközben beindítják a szervezet "repair", azaz helyreállító folyamatait, javítva ezzel is a bőr rugalmasságán. Nincs elszíneződés és nem kell számolni a hegesedés rizikójával. 
  6. FÁJDALMAS-E a kezelés? Gyakorlatilag fájdalommentes, inkább csak kellemetlen. A hajszálvékony tűk beszúrása során érezhető szúró-csípő érzés, mely a beszúrás után rögtön oldódik. Azonban a tű szenzáció érzés mindig egyéni. Ezért a kezeléshez felajánlom az általam kititrált, megbízható fájdalom csillapító krémet. 
  7. KINEK AJÁNLOTT?  Mindenkinek, aki kockázatmentesen, egy természetes és biztonságos eljárással szeretné késleltetni az öregedés jeleit.  Elkezdeni bármikor lehet, amit az egyéni genetikai térkép befolyásolhat, leginkább 30-65 év között érdemes. 
  8. MENNYIRE EREDMÉNYES A KEZELÉS? Az IJ.Clinical Acupuncture-ban közzétett 300 páciensen követett, vizsgálati eredmény számol be arról, hogy 90%-a a kezelteknek már az első alkalommal mutatott szembetűnő eredményt. Az egyéni genetikai térképtől, bőr állapottól függően előfordul hogy a mélyebb vonalak, megereszkedett bőr miatt javaslok egyéb kiegészítő eljárást. Például Bio-Meyisun szál beépítést, vagy ÚJGENERÁCIÓS Hyaluron inj-ós töltést. (ezekről írok az oldalon)
  9. ÉLETMÓD TANÁCSADÁS: a bőr típusától függő étkezési, mozgás és életmód tanácsok, gyógynövény kúra - mint kiegészítő terápia,  melyek betartása kritikus a siker szempontjából. 

A BESZÚRÁS HELYILEG FOKOZZA A VÉRKERINGÉST, STIMULÁLJA A BŐRBEN A KOLLAGÉN és ELASZTIN TERMELÉST, ezáltal tölti fel a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, és kölcsönöz az arcnak egészséges, ragyogó színt és megjelenést.

 VAN-E KONTRAINDIKÓCIÓ?

A kozmetikai akupunktúra közel mindenkinek biztonságos. Kontraindikáció vagy inkább óvatos alkalmazás javasolt bizonyos állapotokban:  Vérzékenység, haemophylia, influenza, allergiás roham, akut herpes, diabetes, trigeminus neuralgia és akut migrén esetén.