BIO-MEYISUN FELSZÍVÓDÓ SZÁLAK - AZ ARCFIATALÍTÁS FORRADALMA 2007 óta!      

Az esztétikai bőrgyógyászat LEGÚJABB műtét nélküli megoldása, a kor előrehaladtával megereszkedő,  lazává váló bőr minden eddiginél hatékonyabb emelésére, feszesítésére.         

Arcvonások modellezése: a Bio-Meyisun eljárás akupunktúrás technikát alkalmaz, a bőr és az izomréteget stimulálja, melynek eredménye a megereszkedett izmok kedvező átrendezése és végeredményben az arc megszépülése. 

Bio-terápia -Ránc korrekció - Face lifting: az eljárás alatt Bio-Meyisun felszí­vódó szálakat vezetünk a bőr dermis-, SMAS-, illetve izomrétegébe speciális tűk segítségével. A módszer igen hatékonynak bizonyul az arclifting és a látható ráncok csökkentése során egyaránt. 

MILYEN CÉLOK ELÉRÉSÉBEN SEGÍT? 

  • Arc, nyak dekoltázs fiatalítása 
  • Foltok halványítása 
  • Túlsúly kezelése 
  • Mellkas-mell szövet, kötőszövet stimulálására

KEZELÉS ALAPELVE 

Az eljárás során vékony tűk segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatatott bio-aktív, teljesen felszívóvódó steril szálakkal dolgozunk. A bio szálak a bőr rögzítésén túl a kollagén termelést is fokozzák. Élénkítik a helyi mikrokeringést, aktiválják a helyreállító folyamatokat a szervezetben. A kollagén termelés fokozásával néhány hét alatt új kollagén kötegeket hoznak létre a beszúrás helyén. 

KINEK AJÁNLOTT                                                                                                                                        

 Minden olyan, leginkább 35 év feletti páciensnek, aki szeretné az arc kontúrját finomítani, illetve a bőrt megújítani. 

A KEZELÉS TARTÓSSÁGA

A tartósságot a páciens életkora, a kezelt terület állapota befolyásolhatja. Befolyással lehet még a szálak száma és típusa. (Standard, Screw, COG) Az eredmény tartóssága érdekében többlépcsős kezelés javasolt: az első kettő az első hónapban indokolt. Az eredménytől függően 6-12 hó múlva kiegészítő szúrás javasolt. A megesősített kezelésnek köszönhetően az eredmény több évre is garantált lehet. 

A SCREW szál jellemzői

A legújabb innováció a csomókkal ellátott CSAVART (SCREW) szál. A csavart szál a kialakításánál fogva fokozottabb reakciót vált ki, és a fibroblasztok sokkal rugalmasabbá alakulnak át a gyógyulási folyamat során. 

A COG szál jellemzői

A felszívódó szálak egyik új generációja a FOGAZOTT (COG) apró, sörteszerű fogacskákkal borított bioszál, amellyel erősebb lifting, emelő hatást tudunk elérni a szövetekben. A speciális szúrástechnikának köszönhetően a gravitáció ellen tudunk hatást elérni.